Suzuki buitenboordmotoren

De DF2.5 bleek onverslaanbaar in een vergelijkingstest van de ANWB Waterkampioen. Met een gewicht van slechts 13 kg, is dit de lichtste ééncilinder 4-takt die Suzuki ooit gebouwd heeft, wat erg handig is wanneer je de motor wilt vervoeren. Met een cilinderinhoud van 68 cm3 levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste opblaasbare boten. De elektronische ontsteking zorgt voor een probleemloze vonk, waardoor de motor aanzienlijk makkelijker start.

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie nieuwe lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF4A, DF5A en DF6A. Deze draagbare krachtpatsers zijn licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. En door hun nieuwe design en kleur zijn deze innovatieve motoren pure eyecatchers op het water.
De nieuwe 4­takt buitenboordmotoren zijn compact met een gewicht vanaf 23,5 kg. Samen met twee stevige handgrepen zijn ze heel gemakkelijk te tillen. De verbeterde brandstof en smeersystemen maken het bovendien mogelijk dat de DF4A, DF5A en DF6A zonder enige lekkage op drie manieren kunnen worden neergelegd.

De Suzuki DF8A en DF9.9A zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Vragen die de Suzuki DF8A en DF9.9A in alle opzichten ruimschoots beantwoorden!
Een technisch wonder Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen. De DF8A en DF9.9A blinken uit door hun zeer laag brandstofverbruik, minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt, waardoor je altijd het meeste vaarplezier uit elke druppel brandstof kunt halen.

Suzuki is met haar vooruitstrevende technieken en innovatieve producten al jaren toonaangevend in de buitenboordmotor branche. Met de DF9.9B, DF15A en DF20A behaalde Suzuki wederom een wereldprimeur in deze klasse. Deze Suzuki buitenboordmotoren zijn namelijk uitgerust met elektronische brandstofinjectie, waarvoor bij de DF15A en DF20A zelfs geen accu meer nodig is! Verder past Suzuki ook het bekroonde Suzuki lean Burn Control toe. Hiermee weten deze motoren onder alle omstandigheden perfecte prestaties neer te zetten met een minimaal brandstofverbruik.
De meest compacte lichtgewichten Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor zijn deze modellen uit de Power Midrange de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotoren in hun soort.
Door de toegepaste technieken hebben de Suzuki’s een zeer goede gasrespons, lineaire vermogensafgifte en zijn ze bovendien zeer zuinig met brandstof. De Suzuki Easy Start techniek zorgt tevens voor een snelle en lichte bediening van de handstarter van de DF15A en DF20A.