Haswing elektromotoren

De Osapian 30, 40, 55 modellen zijn voorzien van een duurzame 12 volt motor met een snelheidsregeling van 5 standen vooruit en 3 achteruit. De staarthoogte is traploos instelbaar. Door het lage gewicht en de inklapbare stuurhendel is de Osapian zeer compact en makkelijk draagbaar. De nieuwe Osapian D55 combineert de voordelen van een energiezuinige 12 volt motor met een robuuste traploos regelbare elektrische buitenboordmotor. De Osapian 80 beschikt over een 24 volt motor en is eveneens traploos regelbaar. Beide zijn voorzien van een telescopische kantelbare stuurhendel, een magnetisch veiligheidskoord en LED indicatie voor de accuspanning.

De Haswing Protruar is voorzien van een borstelloze 2 pk sterke 24 volt motor en is uitstekend geschikt voor de voortstuwing van een breed scala aan boten.
Voor een optimale controle is de comfortabele kantelbare stuurhendel van dit krachtige model voorzien van een traploos instelbare snelheidsregeling met veiligheidskoord. De motor kan in een handomdraai in en uit het water gekanteld worden en de staarthoogte is traploos instelbaar met een snel sluiting, zodat u in praktisch elk water kunt varen. Mocht u onverhoopt toch de bodem raken, dan wordt de propeller dankzij een speciale blokkeerbeveiliging automatisch stopgezet.Met de toevoeging van de afstand bediende Protruar 2.0 RS maakt Haswing Marine haar modellen-gamma van innovatieve en duurzame elektrische buitenboordmotoren compleet.

De Protruar 2.0 RS is namelijk met behulp van een joystick en stuurkabel volledig op afstand te bedienen. Als enige in de markt wordt dit model geheel compleet, inclusief accupakket en alle benodigde bekabeling, geleverd voor een toegankelijke instapprijs. De krachtige 2 pk sterke 24 volt motor van de Haswing Protruar biedt een uitstekende aandrijving voor vele soorten boten. Hierdoor vormt dit model, met name in gebieden waar uitsluitend elektrisch gevaren mag worden, een prima alternatief voor een benzine buitenboordmotor.
Met behulp van het slimme kantelsysteem kunt u de motor bovendien in een handomdraai omhoog klappen, zodat u in praktisch elk water kunt varen en uw boot gemakkelijk en veilig op een trailer kunt vervoeren.

Speciaal voor sportvissers zijn er de volledig afstand bediende Cayman B55 en de nieuwe 24 volt krachtige Cayman B80 boegmotoren. Deze modellen worden op de voor zijde van de boot gemonteerd voor een perfecte manoeuvreerbaarheid op elke visstek.
De compacte draadloze afstand bediening kunt u eenvoudig om uw pols, riem of hengel bevestigen zodat u uw handen vrij kunt houden. Als accessoire is er tevens een voetbediening leverbaar. De Cayman B55 en B80 kunnen in een handomdraai uit het water worden gekanteld dankzij het kantelsysteem met voetbediening. Met de optionele quick release plaat kunt u bovendien de motor eenvoudig beveiligen of verwijderen. De LED indicator op de motor informeert u duidelijk over de meest actuele conditie van de accu.

Nieuw binnen de Cayman reeks is de Cayman Pro 80, een onmisbaar instrument voor elke wedstrijdvisser en serieuze hengelsporter met een bassboat.
Deze krachtige 80 LBS boegmotor is voorzien van een ergonomische hiel-/teen kabelbesturing voor een perfecte en exacte controle, zodat u geruisloos op de perfecte visstek kunt blijven zonder uw handen van uw hengel af te hoeven halen. Dankzij het speciale liftsysteem kan de motor moeiteloos uit het water gekanteld worden. Met de optionele quick release plaat kunt u bovendien de motor eenvoudig beveiligen of verwijderen.