Suzumar DS 320 ALU

De Suzumar DS 320 is een echte sportboot die uitstekende vaareigenschappen heeft. Hij is ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten is ook dit model voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. De rubberboot is uitgerust met een houten spiegel en een houten bankje.

Standaard is deze Suzumar DS 320 ALU voorzien van
 • grijplijn rondom boot
 • Reparatiekit
 • Manometer
 • Voetpomp
 • Set peddels
 • Loosplug
 • Tankbevestiging
 • Draagtas
 • Lengte x breedte3,18 m x 1,54 m
 • Gewicht63 kg
 • Max. vermogen15 pk
 • Max. personen4 en kind
 • Stel deze Suzumar DS 320 ALU samen Vanaf € 1.149
  Motoren en bijbehorende techniek Buiskap en biminitop
  Motoren en bijbehorende techniek
  Reserve accu 500 WH Reserve accu 500 WH Meer informatie

  Lithium accu 500 WH

  € 650
  Reserve accu 915 WH Reserve accu 915 WH Meer informatie

  Lithium accu 915 WH

  € 960
  Suzuki 2.5 S Suzuki 2.5 S € 899
  SUZUKI 9.9BS SUZUKI 9.9BS Meer informatie

  Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor is de Suzuki 9.9B uit ons Portable segment de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotor in hun soort.

  € 3.299
  SUZUKI DF15AS SUZUKI DF15AS Meer informatie

  Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor zijn de modellen uit het Portable segment de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotoren in hun soort.

  € 3.549
  SUZUKI DF4AS SUZUKI DF4AS Meer informatie

  Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki speciaal ontwikkelde lichtgewicht buitenboordmotoren. Deze draagbare krachtpatser (vanaf slechts 23,5 kg) is eenvoudig in gebruik en heeft een uiterst laag brandstofverbruik. De DF4A heeft een handig kantelsysteem voor extra gebruiksgemak en is voorzien van een eencilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste eencilinder in deze klasse. Geniet in alle stilte van de soepele werking van de DF4A. Hij voldoet aan de strengste milieu-eisen.

  € 1.299
  SUZUKI DF5AS SUZUKI DF5AS Meer informatie

  Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki speciaal ontwikkelde lichtgewicht buitenboordmotoren. Deze draagbare krachtpatser (vanaf slechts 23,5 kg) is eenvoudig in gebruik en heeft een uiterst laag brandstofverbruik. De DF5A heeft een handig kantelsysteem voor extra gebruiksgemak en is voorzien van een eencilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste eencilinder in deze klasse. Geniet in alle stilte van de soepele werking van de DF5A. Hij voldoet aan de strengste milieu-eisen.

  € 1.429
  SUZUKI DF6AS SUZUKI DF6AS Meer informatie

  Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki speciaal ontwikkelde lichtgewicht buitenboordmotoren. Deze draagbare krachtpatser (vanaf slechts 23,5 kg) is eenvoudig in gebruik en heeft een uiterst laag brandstofverbruik. De DF6A heeft een handig kantelsysteem voor extra gebruiksgemak en is voorzien van een eencilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste eencilinder in deze klasse. Geniet in alle stilte van de soepele werking van de DF6A. Hij voldoet aan de strengste milieu-eisen. De DF6A is nu ook in de nieuwe kleur wit leverbaar.

  € 1.529
  SUZUKI DF8AS SUZUKI DF8AS Meer informatie

  Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen. De DF8A blinkt uit door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking.

  € 2.699
  Torqeedo Travel 1103 CS Torqeedo Travel 1103 CS Meer informatie

  Torqeedo travel kortstaart motor elektrisch met geïntergreerde 915 wh lithium accu met ingebouwde computer en GPS ontvanger, gashendelbediening met ingebouwde display, mageentsleutel, lader

  € 2.700
  Torqeedo travel 603 S Torqeedo travel 603 S Meer informatie

  Torqeedo travel kortstaart motor elektrisch met geïntergreerde 500 wh lithium accu met ingebouwde computer en GPS ontvanger, gashendelbediening met ingebouwde display, mageentsleutel, lader

  € 2.075
  Buiskap en biminitop
  Afdekzeil Afdekzeil € 750
  Offerte aanvragen
  Vorige Volgende
  Neem contact met mij op over
  Suzumar DS 320 ALU

   Geïnteresseerd in deze boot