Suzuki 30ATL

€ 6.149
Bouwjaar2022

Over deze Suzuki 30ATL

Suzuki DF30A
De DF30A modellen zijn de meeste moderne en lichtste buitenboordmotoren in hun klasse. Deze motoren zijn voorzien van hoogwaardige 4-takt technieken, zoals een elektronische ontsteking, een nieuw lichtgewicht elektrisch brandstofinjectiesysteem en het Suzuki “Lean Burn Control System”. Wat resulteert in een drooggewicht van nog geen 62 kg (kortstaart) en 63 kg (langstaart)!

Technologie en performance van de DF30A
De DF30A beschikt over een speciaal ontworpen, slimme motorkap. Die is namelijk niet alleen fraai van uiterlijk, maar zorgt ook voor een betere toevoer van koele lucht en daarmee voor betere prestaties. Dankzij de Suzuki “Lean Burn Control System” technologie kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimale benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Dit in combinatie met het nieuwe brandstofinjectiesysteem zorgt voor betere prestaties en een ultiem laag brandstofverbruik.

Motor is met Power Trim and Tilt.December maand Deals

In de gehele maand December hebben wij scherpe winteraanbiedingen op al onze voorraad modellen! Wij zijn open van maandag t/m zaterdag (9.30-17.00)