TendR 20 | Suzuki 60 pk| Buiskap| Teakline vloer|

Verwacht
Bouwjaar2020 Romp materiaalPolyester RompkleurWit DekkleurWit Afmeting lengte630 cm

Over deze TendR 20

 Coming SOON

Verheug u op uw volgende avontuur met deze prachtige TendR 20 boot!

Dit premiummodel uit 2020 combineert modern design met uitzonderlijke prestaties, en is perfect voor iedereen die een onvergetelijke tijd aan het water wil ervaren. Met een indrukwekkende lengte van 630cm biedt deze boot ruimte voor u en uw gezelschap om comfortabel en in stijl te cruisen.

Eén van de meest opvallende kenmerken van dit model is zonder twijfel de hoge bouwkwaliteit. Het is vervaardigd uit hoogwaardig polyester, wat zorgt voor een duurzame en robuuste structuur die in staat is om vele uren van zeilen en plezier te weerstaan. Daarnaast is de boot uitgevoerd in een frisse, witte kleur, wat haar een tijdloze en stijlvolle aanblik geeft.

Hoewel de specificaties van de breedte, diepgang en doorvaarhoogte op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen we je verzekeren dat deze boot voldoet aan alle voorschriften en normen, en geschikt is voor verschillende wateromstandigheden.

Niet alleen biedt de TendR 20 het allerbeste op het gebied van varen, maar het zorgt ook voor een ware uitdrukking van je persoonlijke stijl en klasse. Geef uzelf de mogelijkheid om te genieten van al het onvergetelijke dat het water te bieden heeft, met de zekerheid, comfort en stijl van deze boot.

Verspil geen minuut meer en geef jezelf de boot die je verdient. De TendR 20 is niet zomaar een boot, het is je partner in elk wateravontuur. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen!
Kom langs bij ons in de showroom voor onze aanbiedingen.