Steelfish 670 | Aluminium | Elektrisch of Brandstof

€ 27.950
Bouwjaar2023 Romp materiaalAluminium RompkleurOmbergrijs DekkleurOmbergrijs Afmeting lengte670 cm Afmeting breedte250 cm Diepgang55 cm Doorvaarthoogte130 cm

Over deze Steelfish 670

Steelfish 670
Haar naam zegt het al, deze sloep voelt zich als een vis in het water! Een stoere, ruime grachtensloep met een eigentijds design: dat is de Steelfish.

Aluminium sloepen
Wie kiest voor aluminium; kiest voor een materiaal met uitstekende eigenschappen. Aluminium is namelijk niet alleen sterk, maar vanwege haar lage dichtheid ook nog eens verrassend licht! Daarnaast is aluminium 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Onverwoestbaar en door haar eigen oxidelaag corrosiebestendig. Dat zegt genoeg; met de Steelfish sloepen heeft u een onderhoudsarme boot en kunt u zorgeloos genieten op het water.

Steelfish, een sloep met een zee aan ruimte
De Steelfish sloepen bieden genoeg ruimte voor een groot gezelschap aan boord. Een ergonomische kuipindeling en vele opbergmogelijkheden. Uitermate geschikt voor particulieren vaarten, maar vanwege haar zee aan ruimte ook ideaal voor de verhuur. De Steelfish heeft een zelflozende kuip waardoor een afdekzeil niet noodzakelijk is. Ook heeft de sloep een geïntegreerd zwemplateau; ideaal voor waterskiën of wakeboarden!

Van grachtensloep naar snelheidsduivel
Voortgestuwd door een outboard motor in de bun en haar snelvarend onderwaterschip levert de Steelfish uitstekende prestaties. Met de juiste motorisering gaat zij van grachtensloep naar snelheidsduivel!

Boot kan zowel met een brandstof of een elektrische buitenboordmotor worden opgebouwd!

Deze prijs is standaard enkel boot €27950,00
optie zoals getoond:
Meerprijs kleur gespoten en antifouling €3500,00
Gewatteerde kussenset met blokprofiel €600,00
Zonnedek voor €250,00
Zonnedek achter €250,00
Rubber stootrand €1950,00

Alle prijzen zijn incl BTW.Kom langs bij ons in de showroom voor onze aanbiedingen.